Over Jeetje

Welkom bij Jeetje!

Even voorstellen; mijn naam is Gisela Bonnemaijers ik woon samen met mijn man in Tilburg.

Nadat we in 2018 terugkwamen van onze reis met de camper wilde ik iets gaan doen met de verschillende bloemen die ik onderweg had geplukt en gedroogd tussen alle boeken en tijdschriften die we hadden meegenomen. Na allerlei experimenten ben ik me vooral gaan richten op hout en marmer/keramiek. Ieder bloemetje en takje wordt met een tikkeltje verf in dezelfde kleur nog wat bijgewerkt om verkleuring tegen te gaan. Onder een glanslaagje van giethars komt alles dan nog beter tot zijn recht. Alles is met de hand gemaakt, geen enkel item is hetzelfde dus uniek!

Waarom de naam Jeetje? Dit is gekozen omdat de namen van iedereen die ik liefheb beginnen met de letter J.

Op deze site zie je ook het tabblad Guilty pleasures. Ik kan het niet laten om regelmatig een bezoekje te brengen aan de Kringloop. Ook struinen we graag allerlei markten af en komen we regelmatig mooie, gekke of unieke items tegen. Deze bied ik ook graag aan via deze webshop.

In het voorjaar van 2020 is ons gevraagd om deel te nemen aan het programma Wooninspiraties op RLT4. Dit was een enorm leuke ervaring en mocht je nieuwsgierig zijn; klik hier om de uitzending terug te kijken.

Kijk gezellig rond, heb je een vraag of speciaal verzoek neem dan contact met me op.